Kom med på geocaching

Hele året: Er du til frisk luft, smukke naturoplevelser og eventyr, er dette lige noget for dig
To kvinder der kigger på en mobiltelefon

Tag familie og venner med ud for at finde gemte skatte og opdag steder, man ellers ikke lægger mærke til. Geocaching er en hyggelig aktivitet, hvor alle kan være med. Den er nem at komme i gang med og gemmer på utallige oplevelser.

#OplevKulturenPåNy lancerer en ny serie af caches, som tager brugerne med rundt til særlige kultur- og oplevelsessteder i Hedensted Kommune. Tag for eksempel til Ølholm og hør om en helt fantastisk fabrik, der producerede lækkerier i store mængder.

Geocaching er en verdensomspændende leg for både børn og voksne, som går ud på at finde skjulte ”skatte” eller cacher, som de kaldes, rundt om i byer og i naturen ved hjælp af GPS eller en smartphone. Alt man skal gøre for at være med er at downloade appen Geocaching og oprette en gratis konto. Så kan man se på et kort i appen, hvor der er gemt caches i ens eget lokalområde eller et sted, hvor man kunne få lyst til at tage på udflugt til. Husk en kuglepen, så man kan skrive i cachens logbog for at vise, at man har fundet den. Når man har fundet skatten, skal den lægges tilbage, hvor man fandt den, så næste hold geocachere også kan finde den.

Geocaching er en aktivitet, som kan dyrkes, når man vil, hvor man vil og med hvem man vil. Man vil opdage steder, man ellers aldrig ville have set og har mulighed for at læse mere om de steder, man komer forbi. Det giver en fornemmelse af eventyr og er den perfekte motivation til at give børn lyst til at tage på udflugt.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt: Der frigives løbende nye caches i Hedensted Kommune i 2021
Kontaktperson: Berit Schmidt Hansen, Hedensted Kommune, tlf.nr. 79 75 51 02, mail berit.schmidt.hansen@hedensted.dk
Arrangører: Hedensted Kommune