Opret ny aktivitet

Her kan du oprette en aktivitet som f.eks. en koncert, en skattejagt eller en workshop, som vil blive vist i kulturkalenderen
Byrumsstandere udenfor administrationshuset i Tørring

Når du har oprettet dig som vært, kan du oprette alle de aktiviteter, du har lyst til. Det gør du ved at udfylde formularen herunder.

Opret en ny aktivitet til kulturkalenderen

Kultur & Fritid har 20 x 5.000 kr., som kan søges, hvis aktiviteten ikke kan gennemføres alene vha. deltagerbetaling. Hvis I ønsker at søge 5.000 kr., skal I her beskrive, hvad der søges støtte til.

Indsend et billede som viser, hvem I er eller hvad I laver. Billedet skal være af god kvalitet, min. 940 pixels i bredden samt i liggende format. Ved indsendelse af billede gives der tilladelse til, at billedet må benyttes på hjemmesiden kultur.hedensted.dk og i anden markedsføring af #OplevKulturen.

Når du indsender oplysninger om en ny aktivitet, giver du dit samtykke til, at vi må vise oplysningerne i kulturkalenderen. Dine oplysninger bliver ikke brugt til andre formål, og du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at sende en mail til kultur@hedensted.dk. Læs mere om hvordan vi behandler dine oplysninger nedenfor.

Læs om behandling af dine oplysninger.