Fællesskaberne

Fællesskaberne skaber aktiviteter for pensionister, førtidspensionister og efterlønnere, som bidrager til at styrke de sociale relationer og er med til at øge den mentale trivsel

Hvem er I?

Fællesskaberne er et kommunalt aktivitetstilbud for alle pensionister, førtidspensionister og efterlønnere i Hedensted kommune.

Det er vores formål at skabe meningsfulde aktiviteter, der bidrager til at styrke de sociale relationer og bidrage til øget mental trivsel blandt brugerne.

Vi tilbyder en mangfoldig vifte af aktivitetstilbud, der danner rammen om meningsfulde og trygge fælleskaber i kommunen. Fællesskaberne har tilbud overalt i kommunen, også tæt på dig.

Vores aktiviteter ligger spredt udover hele dagen og ugen, og er i gang året rundt.

Hvilke aktiviteter laver i?

Vores aktivitetstilbud spænder bredt fra madlavningshold over træværksteder, strikkeklubber, kaffeklubber og læsegrupper til line dance.

Vi er altid interesseret i nye idéer og tiltag, og indgår gerne i samarbejde med borgerne, lokalforeninger, patientforeninger og andre om at udvikle aktivitetstilbuddene for pensionister i kommunen.

To gange årligt udkommer vores foldere for område Øst, Midt og Vest, hvor du kan læse mere om de forskellige aktiviteter. Folderne kan du hente flere steder i kommunen bl. a på rådhuset i Hedensted, administrationshusene, plejecentrene og bibliotekerne.

Kontaktoplysninger

Fællesskabskoordinator
Mette Marie Bergsøe
Tlf.: 51 72 38 33
Mail: mette.bergsoe@hedensted.dk