Hedensted Centret

Hedensted Centret er et multifunktionelt center, som kan rumme mange forskellige aktiviteter og arrangementer

Hvem er I?

Hedensted Centret er et multifunktionelt center, der ligger blot 800 m fra E45 mellem Horsens og Vejle. Hedensted Centret er dermed et oplagt valg, hvis man vil holde et arrangement med en central og lettilgængelig beliggenhed.

I Hedensted Centret er der plads til alle og uendeligt mange muligheder. Vi bestræber os på at holde vores faciliteter på et niveau, som alle kan og vil bruge.

Hedensted Centret består af en svømmehal, et fitnesscenter, tre haller, en byhal med to multisale, en cafe, padelcenter og et sundhedshus.

I disse dele indgår blandt andet moderne og alsidige idrætsfaciliteter, fysioterapi, massage, pay & play sport, loppemarked, børnefødselsdag, vanddisco, foredrag og udlejning af mødelokaler og haller.

I vores fitness- og sundhedsafdeling er der flere forskellige medlemstyper, så du kan finde lige præcis dén der passer bedst til dig og din familie. Herudover har vi et solidt team af kompetente og dedikerede instruktører, fysioterapeuter og massører, som er klar til at tage godt imod dig.

Dette er blot et udsnit af dine muligheder hos os, så tag fat i os, hvis du påtænker at holde dit næste arrangement i Hedensted Centret.

Vi glæder os til at tage godt imod dig.

Hvilke aktiviteter laver i?

Fitness med mere end 100 motiverende hold hver uge
EGYM
Badminton
Fodbold
Pickleball
Sjov og leg i hallerne
Fysioterapi og massage
Padel
Loppemarked
Svømmehal med vanddisco, wellness, aquafitness og meget mere
Foredrag
Legeland
Udlejning af mødelokaler og haller

Kontaktoplysninger

Jimmi Vinther
Centerleder
Tlf.: 61 55 94 00
Mail: motion@svom.dk
Hjemmeside: www.hedenstedcentret.dk