Kulturskolen Hedensted

Kulturskolen Hedensted tilbyder undervisning i både musik, billedkunst og drama.
To piger der spiller guitar og synger i naturen

Hvem er I?

Kulturskolen Hedensted er en kommunal Kulturskole, som varetager undervisning i eftermiddags- og aftentimer (typisk efter skoletid) i hverdagene. I Kulturskolen kan du gå til musik, drama, billedkunst og fra sæson22/23 - dans. Vores dygtige lærere underviser på mere end 15 skoler i kommunen - fra Tørring til Juelsminde og Glud, og vi underviser både børn, unge og voksne
Når du går i Kulturskole dygtiggør du dig ikke kun inden for dit eget fagområde, du udvikler samtidig almene kreative evner og sociale færdigheder.

Hvilke aktiviteter laver i?

Udover den daglige undervisning afholder Kulturskolen også en lang række arrangementer i løbet af en sæson, som er åbne for offentligheden. Primært er der tale om elevkoncerter, teater- eller danseforestillinger på skoler, biblioteker og i kirker m.v.

Til arrangementerne er det primært vores elever, der optræder med det, de har lært i Kulturskolen. Men der kan også forekomme arrangementer, hvor vi indgår i et samarbejde med andre aktører, fx. bigbands, orkestre eller andre kunstnere.

Kontaktoplysninger

Kulturskolen Hedensted
Tlf.: 79 75 55 30
Mail: kulturskolen@hedensted.dk
Hjemmeside: www.kulturskolenhedensted.dk
Facebook: www.facebook.com/KulturskolenHedensted