Sea-Side Club - Juelsminde Jazzklub

Vi arbejder for et levende musik- og kulturliv på Juelsminde-halvøen
Mennesker med instrumenter der står og snakker

Hvem er I?

Juelsminde Jazzklub hedder Sea-Side Club. Navnet er valgt, da det trækker tråde tilbage til 60’ernes lokale jazzklub med samme navn. Klubben blev stiftet i september 2009 af lokale kræfter.

Vi arbejder for et levende musik- og kulturliv, der tiltrækker jazz-interesserede gæster fra hele landet. Ikke mindst vores sommerjazz-arrangementer er populære blandt turister. Vores primære mål er dog at tilbyde en aktiv klub for folk bosiddende på Juelsminde-halvøen og i de omkringliggende byer.

Hvilke aktiviteter laver i?

Sea-Side Club afholder live jazz-koncerter og bidrager til at udbrede glæden ved den traditionelle og swingende jazz-musik på Juelsminde-halvøen.

Vi afholder ca. 15 koncerter i løbet af et år med bands fra hele landet. Af og til får vi også besøg af udenlandske musikere, ligesom vi også vægter at støtte de lokale jazzbands. Vi prioriterer en hyggelig og selskabelig stemning med plads til en sving-om, hvor man både møder gamle venner og nye ansigter, hører musik og hygger sig sammen.

Vi samarbejder med Restaurant 'På Havnen', hvor de fleste af vores koncerter afholdes. Ikke mindst vores populære sommerjazz-koncerter. Sea-Side Club er desuden en aktiv medspiller i Juelsminde Jazzfestival.

Kontaktoplysninger

Tom Laursen
Næstformand
Tlf.: 51 91 49 85
Mail: info@juelsmindejazz.dk
Hjemmeside: www.juelsmindejazz.dk
Facebook: www.facebook.com/seasideclubjuelsminde